сряда, 18 март 2020 г.

#DaretoWOWandCARE-март

Здравейте , днес ще споделя с вас една пратка от NIVEA  . Аз съм техен посланик (за който не е разбрал ) и в тази публикация ще ви споделя какво получих от екипа .

Нека започнем със самата кутия ! Просто красота . С тези устни толкова инстаграмбъл и толкова момичешка , супер дизайн просто съм без думи дори без да знаех какво има вътре .



В нея се криеха балсами за устни . 7 на брой ?! Мисля че това е цялата им серия , ако греша моля поправете ме :)

Започвам по ред

Първият е с боровинка - Поглезете устните си с аромат на боровинка и нежен блясък в цвят бордо ! Уникална формула с блестящи пигменти , незабавно се разтапя в устните и ги хидратира в продължение на 24ч. Нанася се равномерно и лесно без да е необходимо огледало ! За красив цветен завършек и нежни устни , които могат да бъдат целувани през целия ден !


Вторият е  с череша - Поглезете устните си с черешов аромат и деликатен червен блясък ! Уникална формула с блестящи пигменти , незабавно се разтапя в устните и ги хидратира в продължение на 24ч. Нанася се равномерно и лесно без да е необходимо огледало ! За красив цветен завършек и нежни устни , които могат да бъдат целувани през целия ден !


Третия е с ягода - Поглезете устните си с вкусен ягодов аромат и нежен червеникав блясък ! Уникална формула с блестящи пигменти , незабавно се разтапя в устните и ги хидратира в продължение на 24ч. Нанася се равномерно и лесно без да е необходимо огледало ! За красив цветен завършек и нежни устни , които могат да бъдат целувани през целия ден !



четвъртият е с диня - Поглезете устните си с вкусен аромат на диня и деликатен розов блясък ! Уникална формула с блестящи пигменти , незабавно се разтапя в устните и ги хидратира в продължение на 24ч. Нанася се равномерно и лесно без да е необходимо огледало ! За красив цветен завършек и нежни устни , които могат да бъдат целувани през целия ден !


петия е с роза - Разкрасете устните си и подчертайте техният естествен розов цвят с NIVEA Soft Rose ! Уникална формула , обогатена с екстракт от роза , незабавно се разтапя върху устните и ги запазва хидратирани в продължение на 24ч. , като подчертава естественият цвят на устните ви . Насладете се на красиви розови и приятно меки устни през целия ден !

шести с манго - Поглезете устните си с вкусен аромат на манго  и нежен блясък ! Уникална формула с блестящи пигменти , незабавно се разтапя в устните и ги хидратира в продължение на 24ч. Нанася се равномерно и лесно без да е необходимо огледало ! За красив цветен завършек и нежни устни , които могат да бъдат целувани през целия ден !


седми  огригинал - Погрижете се за устните си с Nivea orginal Care , за да ги запазите гладки и меки през целия ден и ги предпазите от изсушаване . Уникалната формула с натурални олиа и масло от ший има приятна мека текстура , която незабавно се разтапя в устните и ги хидратира в продължение на 24ч.













Няма коментари:

Любими за м. Март

Здравейте ,  Още един месец измина ..  Реших всеки месец  да публикувам любимите си продукти , защото лично на мен са ми доста любими и п...